1. Haberler
  2. Gündem
  3. İBB Başkanı İmamoğlu’ndan İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine sert tepki

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine sert tepki

İstanbul Sözleşmesi'nin Cumhurbaşkanı kararıyla feshedilmesine ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Bu, her görüşten kadının yıllardır verdiği mücadeleyi hiçe saymaktır" dedi.

Advert
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmaoğlu, Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile feshedilen İstanbul Sözleşmesi için sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

İmamoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada;

“Her gün kadına yönelik şiddet haberlerinin olduğu bir ülkede bir gece yarısı #İstanbulSözleşmesi’nden çıkıldığının duyurulması çok acıdır. Bu, her görüşten kadının yıllardır verdiği mücadeleyi hiçe saymaktır. Her şeye rağmen kazanan “eril akıl” değil kadınlar olacaktır.”

İBB Başkanı İmamoğlu’ndan İstanbul Sözleşmesi’nin feshedilmesine sert tepki
+ - 0
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin