Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. TÜGVA temsilcisinin lüks hayatı sosyal medyada gündem oldu

TÜGVA temsilcisinin lüks hayatı sosyal medyada gündem oldu

Üst düzey yönetiminde Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan’ın bulunduğu, kamuda kadrolaşma iddiaları ile gündemde olan TÜGVA’nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp'in değeri milyonları bulan araçlarla paylaşımları, özel 'AKP' plakası, aracındaki pahalı şampanya ve lüks villa sosyal medyada gündem oldu.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Yüksek İstişare Kurulu’nda Bilal Erdoğan’ın görev yaptığı ve son dönemde içeriden sızdırılan belgelerle kamu kurumlarına torpilli olarak girdikleri iddialarıyla tepki çeken TÜGVA’nın İzmir Karşıyaka Temsilcisi Şahin Çetinalp’in sosyal medyadan sergilemekten geri durmadığı lüks hayatı dikkat çekiyor.

LÜKS HAYATI DİKKAT ÇEKİYOR

göre, paylaşımlarda; son model milyon liralık otomobiller ve lüks villa, pahalı mekanlar, özel ‘AKP’ plakası, yurtdışı gezileri, Bilal Erdoğan, AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım ve AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ile fotoğraflar, aracındaki pahalı şampanya şişesi, Ankara’da ‘AKP’ plakalı aracıyla verdiği poz dikkat çekiyor.

“BİR DOSTUMUN…”

Çetinalp, aracında şampanya şişesi bulunmasına ilişkinse, “Beni yedi cihan bilir, içki içemem ama karşı değilim. Herkesin kendi tercihi, bir dostumun ricasıyla düğünü için alınmış, kırılmasın diye duruyor orada uslu uslu” paylaşımını yapmış.

 

TÜGVA temsilcisinin lüks hayatı sosyal medyada gündem oldu
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin