1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP’de Neler oluyor, Menzilci başkan yardımcısını kim atadı?

CHP’de Neler oluyor, Menzilci başkan yardımcısını kim atadı?

CHP’nin Bitlis'te İl Başkan Yardımcısı olarak Menzil Cemaati’ne yakınlığı ile tanınan isimlerden Abdülhamit Mermer atandığı öğrenildi.

Advert
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Menzilci Abdülhamit Mermer’in bu göreve atanması parti tabanı içerisinde büyük tepkiye yol açarken parti genel merkezine yapılan şikayetlerin ise geri çevrildiği ve “Bölge halkının oyunu almak için bu tip isimler de lazım” şeklinde tepkisini koyan partililere ve eski yöneticilere atamanın savunulduğu belirtildi.

https://twitter.com/Abdulhamitmerm3/status/1497932724551704577?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497932724551704577%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.veryansintv.com%2Fchpye-menzilci-baskan-yardimcisi%2F

 

Haber Alternatif’ten Celal Eren Çelik’in haberine göre, parti tabanının büyük tepkisi ile karşılaşan Abdülhamit Mermer ise adeta dalga geçer gibi sosyal medyada kendisinin atanmasını eleştirenleri ve son olarak da eski CHP Bitlis İl Başkanı Veysi Uyanık’ı Menzil Cemaati’ne davet ettiği görüldü.

CHP Bitlis’te her geçen gün bu yaşananlardan ötürü rahatsızlık artarken CHP Genel Merkezi’nin bu atamaların arkasında ne kadar daha duracağı merak konusu.

İşte Menzilci CHP İl Başkan Yardımcısı Abdülhamit Mermer’in sosyal medya paylaşımları:

Atamaya yönelik tartışmalar sürerken Mermer’in sosyal medyada profil bilgilerini kilitlediği görüldü.

CHP’de Neler oluyor, Menzilci başkan yardımcısını kim atadı?
+ - 0
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin