Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Eski AK Partili Milletvekilinden Sedat Peker’e geçmiş olsun mesajı

Eski AK Partili Milletvekilinden Sedat Peker’e geçmiş olsun mesajı

Prof.Dr Pelin Gündeş,evi kurşunlanan ve adamı yaralanan Sedat Peker için "Allah Sedat Peker’in yardımcısı olsun. Onu ve ailesini korusun!"paylaşımını yaptı

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

 

 

Sedat Peker’in Beykoz’daki villasına yapılan silahlı saldırı sonrası eski AK Partili Milletvekilinden ilginç bir paylaşım geldi. Prof.Dr Pelin Gündeş “Allah Sedat Peker’in yardımcısı olsun. Onu ve ailesini korusun!”paylaşımını yaptı.

 

Beykoz’da Sedat Peker’in el konulan evinin önünde sabah 09.30’da silahlı saldırı gerçekleşmiş Peker’in yakın adamlarından olduğu iddia edilen Yılmaz Günay üç kurşunla yaralanmıştı.

Hastaneye kaldırılan Günay’ın hayati tehlikesi olduğu öğrenildi.

 

Saldırı sonrası Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan eski AK Partili Milletvekili Prof.Dr Pelin Gündeş şu paylaşımı yaptı.

“Allah Sedat Peker’in yardımcısı olsun. Onu ve ailesini korusun!”paylaşımını yaptı.”

Paylaşım sonrası sosyal medya hesabına çok sayıda yorumlar alan Gündeş’e eski partisinden nasıl bir tepki alacağı merak konusu oldu.

 

Eski AK Partili Milletvekilinden Sedat Peker’e geçmiş olsun mesajı
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin