1. Haberler
  2. Gündem
  3. Dilek Kaya İmamoğlu: “Türkiye Hukuku, Adaleti ve Demokrasiyi Hak Ediyor”

Dilek Kaya İmamoğlu: “Türkiye Hukuku, Adaleti ve Demokrasiyi Hak Ediyor”

Aile Dayanışma Ağı’nın Silivri buluşmasında konuşan Dilek Kaya İmamoğlu, yargı süreçlerinin şeffaf yürütülmesi gerektiğini vurguladı. Türkiye’nin adalet ve özgürlük temelinde bir hukuk devletine kavuşması gerektiğini belirten Kaya İmamoğlu, TRT’de yargılamaların yayımlanmasını talep etti ve yaşamını yitiren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’a rahmet diledi.

Advert
featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert
Getting your Trinity Audio player ready...

SOLMEDYA – 19 Mart operasyonu mağdurları tarafından kurulan Aile Dayanışma Ağı’nın on yedinci buluşması Silivri’de gerçekleştirildi. Etkinlikte konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, yargı süreçlerinin şeffaflığını vurguladı:
“Gelin her şey milletin gözü önünde olsun. 86 milyon gerçekleri görsün. Bu ülke daha fazlasını hak ediyor. Bu ülke hukuku, adaleti, demokrasiyi hak ediyor. Artık bu hukuk garabeti son bulmalıdır” dedi.

Anayasaya atıfta bulunan Kaya İmamoğlu, Türkiye’nin yeniden bir hukuk devleti olmasının önemine dikkat çekti:
“Ülkenin artık nefes almaya ihtiyacı vardır. Bu kötülüğü ne bize ne de bu ülkeye yapmayın. Adalet gecikmemeli, adalet işlemeli. Türkiye hak ettiği adil ve özgür yarınlara bir an önce kavuşmalı” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında yaşamını yitiren Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay’ı da anan Kaya İmamoğlu, “Sevgili Gülşah hayattayken ve yaşam mücadelesi verirken çok çirkin iftira atanlar oldu. Onları önce kendi vicdanlarıyla sonra toplum vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz. Bu zihniyeti kınıyor ve asla kabul etmiyoruz” diye konuştu.

 

Dilek Kaya İmamoğlu: “Türkiye Hukuku, Adaleti ve Demokrasiyi Hak Ediyor”
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin