SOLMEDYA – Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eniştesinin vefat ettiğini açıkladı. Karalar, aldığı acı haberi cezaevinde öğrendiğini belirterek derin bir üzüntü yaşadığını dile getirdi.
Paylaşımında duygularını açık sözlerle ifade eden Karalar, “Silivri’de en acı haberlerimden birini aldım. Canım kardeşim Songül’ün değerli eşinin vefatını duydum. Acımız büyük. Bir büyük üzüntüm de kardeşimin yanında bu acı gününde olamamak. Tuğrul çok iyi bir insandı… Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.
Zeydan Karalar’ın cezaevinde bulunması nedeniyle ailesinin yanında olamaması, kamuoyunda da üzüntüyle karşılandı. Karalar’ın paylaşımı kısa sürede çok sayıda taziye mesajı aldı.






