Advert
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP Lideri Özgür Özel: 2 Mart’ta 350 Kişilik Kadro ve 20 Vaat Açıklanacak, İmamoğlu Adaylığını Sürdürüyor

CHP Lideri Özgür Özel: 2 Mart’ta 350 Kişilik Kadro ve 20 Vaat Açıklanacak, İmamoğlu Adaylığını Sürdürüyor

Özgür Özel, CHP, Ekrem İmamoğlu, 2 Mart, seçim kadrosu, 20 vaad, İstanbul mitingleri, Eyüpsultan, Kadıköy, Üsküdar, Saraçhane, İBB seçimi, Anadolu irfanı, cezaevi görüş izni, Erdoğan, anayasa değişikliği, 1 Mart tezkeresi, Fatih esnaf ziyareti

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

SOLMEDYA –  CHP Genel Başkanı Özgür Özel, partinin seçim sürecine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özel, 2 Mart’ta kamuoyuna “350 kişilik kadro” ve “öne çıkan 20 vaadi” açıklayacaklarını belirterek, “Bu ülkenin sorunlarına kalıcı çözümleri nasıl üreteceğimizi anlatan bir sunumla Türkiye’nin karşısına çıkacağız” dedi.

İmamoğlu ve cezaevi görüş izinleri:
Ekrem İmamoğlu’nun cezaevi görüş izinleri konusunda engelleme yaşanması durumunda kararlı olacaklarını ifade eden Özel, “İzin vermiyorlarsa, tepelerine bineriz. O izni verecek, vermeme gibi bir durumu yok” dedi. Özel, miting planında İstanbul’un üç bölgesine yoğunlaşacaklarını, ikinci bölge için Eyüpsultan, birinci bölge için Kadıköy veya Üsküdar, üçüncü bölge için ise “operasyon olan bir ilçe”yi işaret etti. 19 Mart’ta Saraçhane’de büyük bir miting düzenlenecek.

Anadolu irfanı ve adaylık tartışması:
Özel, İstanbul seçiminde Ekrem İmamoğlu’nun 13 bin farkla kazandığı seçimi 806 bine çıkaran unsurun “Anadolu irfanı” olduğunu belirtti. Özel, İmamoğlu’nun aday olamamasının faturasını Erdoğan’a ödetmeden yeni bir aday çıkarmanın doğru olmadığını söyledi. Ekrem İmamoğlu’nun partisinin cumhurbaşkanı adayı olarak sürecin odak noktası olduğunu vurguladı.

Anayasa ve dış politika:
Özel, CHP’nin bu iktidarla anayasa değişikliği yapma niyetinin olmadığını belirterek, Erdoğan’ın ABD ile 1 Mart tezkeresine ilişkin pazarlığını hatırlattı. Özel, “Erdoğan Irak’taki pazarlığın benzerini ABD ile yaparsa, Bahçeli’nin tutumu da çok belirleyici olacak” dedi.

Fatih’te esnaf ziyareti:
Özel, İBB seçimi iptal edilince yaptığı esnaf ziyaretinde, 30 yıldır AKP’ye oy veren bir esnafın Ekrem İmamoğlu’na oy vereceğini söylediğini aktardı: “Hak geçti oğlum. Ben kul hakkı yemem.”

 

CHP Lideri Özgür Özel: 2 Mart’ta 350 Kişilik Kadro ve 20 Vaat Açıklanacak, İmamoğlu Adaylığını Sürdürüyor
+ - 0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin