1. Haberler
  2. Siyaset
  3. AKP’li Kadak’a tepki yağdı: ‘Yazamazsınız çünkü bal gibi biliyorsunuz’

AKP’li Kadak’a tepki yağdı: ‘Yazamazsınız çünkü bal gibi biliyorsunuz’

AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak'ın Samsun'daki kadına şiddet vakasının ardından yaptığı paylaşım tepki topladı. Müzisyen Aylin Aslım, Kadak'a, "Yazamazsınız. Çünkü bal gibi biliyorsunuz ki ne yazsanız bu insanlar size inanmayacak." tepkisini gösterdi.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Samsun’da İbrahim Zarap isimli erkek, kendisinden 3 yıl önce boşanan eşini sokak ortasında öldüresiye dövdü. Şiddet görüntüleri sosyal medyaya yansıyınca büyük tepki oluştu.

Zarap tutuklanırken, iktidar cenahından şiddeti kınamak amacıyla yapılan paylaşımlar tepkilere neden oldu. Yurttaşlar, iktidarı gerekli önemleri almamakla ve kadınları koruyan İstanbul Sözleşmesi’ni uygulamamkla suçlarken, kıınamanın yeterli olmadığı konusunda eleştirilerde bulundu.

Paylaşımda bulunanlardan biri de AKP İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak’tı.

Kadak, paylaşımında, “Dakikalardır hiçbir şey yazamıyorum. Tek bildiğim artık #KadinaSiddeteHayir dememiz gerekmeyene dek savaşacağım. Şiddet gören tek bir kadın kalmayana dek. Yasalarla, toplumsal farkındalıkla, bireysel adımlarla, eğitimle, annelerle, babalarla.” ifadelerini kullandı.

AKP’li Kadak’a tepki yağdı: ‘Yazamazsınız çünkü bal gibi biliyorsunuz’
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!