1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Birileri Ali Hikmet Akıllı’ya CHP’de olduğunu hatırlatmalı

Birileri Ali Hikmet Akıllı’ya CHP’de olduğunu hatırlatmalı

Ali Hikmet Akıllı'nın Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarını ziyareti CHP Örgütleri tarafından şiddetle eleştirilerek  bu konuda Genel Merkezin gereğini yapmasını beklerken, CHP Ankara İl Başkanı Ali Hikmet Akıllı CHP Etimesgut İlçe Başkanı görevden alındı ve kesin ihraç talebiyle disipline sevk etti

Advert
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Onur Öktem mektubunda “Ankara İl Başkanı Sayın Ali Hikmet Akıllı örgütümüzün kabul etmeyeceği eylem ve söylemlerle canımızı yakmıştır. Bizler ağzımızdan çıkan sözün esiri oluruz” demiş ve “Tutsak olmayan, özgürlüğünü elinde tutan kararlı ve ilkeli bir örgütün söylemleri ve adımları sadece kendi sınırıları içerisinde olmamalı. Bugün canı yanan canlarımızın sesi olmak sol yanımıza olan aşkımızdandır. Bedel ödenecekse de bu bedeli ödemekten onur duyarım. Hal böyleyken yönetilemeyen Ankara İl Örgütü gerçeği karşımızda durmaktadır” ifadelerini kullanmıştı.

Sözkonusu mektubun ardından CHP Ankara İl Yönetim Kurulu’nun Onur Öktem’le ilgili kesin ihraç istemi için karar aldığı öğrenildi. Öktem kararın ardından sosyal medya hesabından “Toplantı bitmiş. 29 arkadaşımızdan 28’i görevden alınmamız için oy vermiş. Yine 29 arkadaşımızın 21’i partiden kesin ihracımı istemiş. 35 yaşında olmama rağmen 19 yılımı partime verdim. Ailemden gelen bu kararı sol yanımda aşkla taşırım. Her şeye rağmen gülümseyin” mesajını paylaştı.

 

Birileri Ali Hikmet Akıllı’ya CHP’de olduğunu hatırlatmalı
+ - 0
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin