Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Kılıçdaroğlu Akşener’e sordu: 128 milyar dolar ve damat nerede?

Kılıçdaroğlu Akşener’e sordu: 128 milyar dolar ve damat nerede?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından İYİ Parti lideri Meral Akşener’e seslendi.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Kılıçdaroğlu paylaşımında, son dönemde tartışma konusu olan “128 milyar dolar” meselesini gündeme getirdi. Akşener’e seslenen Kılıçdaroğlu, “Bu ülkenin 128 milyar doları ve bir de damadı kayboldu Meral Hanım. Soruyoruz, farklı farklı yanıtlar alıyoruz; siz nerede olduklarını biliyor musunuz” dedi.

Akşener ise Kılıçdaroğlu’na yanıt vererek Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’na seslendi. Akşener, “Biz de milletimizin hazinesine uzanan elleri takipteyiz Kemal Bey. İktidar istediği kadar kaçsın, istediği kadar saklansın yılmadan kovalamaya devam” diye belirtti.

“KRAVATLI SOYGUN”

Öte yandan Karamollaoğlu da Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’ı etiketleyerek şunları söyledi: “Meral Hanım, insanımız her şeyin farkında. İnanıyorum ki milletimiz, pek yakın bir zamanda bu keyfiliğe, hukuksuzluğa, israfa, yıllardır alın teriyle biriktirileni çarçur edenlere dur diyecek ve güzel bir ders verecektir. Öyle değil mi Gültekin Uysal Bey?”

Uysal da Karamollaoğlu’na “Anadolu’nun Moğol İstilası’ndan buyana görmediği bir kravatlı soygunun parçası bu hiçleştirilen 128 Milyar doları sormaya devam” diye yanıt verdi.

İşte o paylaşımlar:

 

Kılıçdaroğlu Akşener’e sordu: 128 milyar dolar ve damat nerede?
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!