Advert
  1. Haberler
  2. Yerel Haber
  3. CHP’li Başkan Bahattin Gümüş’ün Hukuk Tanımaz İcraatı

CHP’li Başkan Bahattin Gümüş’ün Hukuk Tanımaz İcraatı

Cumhuriyet Halk Partisi Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, mahkeme kararına uymayarak, vatandaşın iki katlı müstakil binasını yıkımını gerçekleştirdi.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

SOLMEDYA- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtaroğlu Hak, Hukuk, Adalet diyerek hukuksuzluğa karşı çıkarken, CHP’li Menteşe Belediye Balkanı Bahattin Gümüş mahkeme kararını dinlemeden vatandaşın iki katlı müstakil binasını yıktırdı.

Mahkeme daha yıkım için verilen idari işlemin durdurulmasın yönelik yapılan başvuruya nihai cevap vermek için kendisinin başında bulunduğu belediyeye 7 gün cevap vermesini beklerken, hukukçu olan,  hak, hukuk, adaletten nasibini almayan Avukat,  mahkeme kararına atıfta bulunarak  “bu yazı bizi ilgilendirmiyor! ” diyerek evin içinde ki onlarca eşyayı yangından mal kaçırırcasına dışarı atarak sorumsuzluk davranarak vatandaş M.Ç’nin yıllarca çalışım emek vararak yaptırdığı iki katlı müstakil binasını başına yıkmıştır.

Mağdur vatandaş ve komşuları sol medya ya açıklama yaparak,  özellikle bina yıkımı gerçekleştirilirken bina içinde bulunan  bir çok ev eşyası, mobilya, buzdolabı, çamaşır makinesi gibi  eşyaların evden alınmasına müsaade etmeden yıkımı gerçekleştirerek, eşyaların enkazın altında kalmasına neden olduğunu  ifade ettiler.

CHP GENEL MERKEZİ BU SORUMSUZLUĞA SESSİZ KALMAMALI

Türkiye seçim satına girmişken,  “Ülkeye Hak, Hukuk ve Adaletin yeniden gelmesi için her türlü çabayı gösteren Cumhuriyet Halk Partili bir belediyenin hukuk tanımaz bu tasarrufu Genel Merkez tarafından takip edilmeli ve belediye başkanının savunması alınmalı.

Seçim olacak seslerinin yüksek sesle konuşulduğu bu günlerde bir belediyenin yangından mal kaçırırcasına mahkeme kararını dinlemeden yıkımı gerçekleştirmesi bölge de “acaba işin içinde bir ilişkiler mi var ?” Sorunlarının dillendirmektedir.

İşte o mahkeme kararı:

CHP’li Başkan Bahattin Gümüş’ün Hukuk Tanımaz İcraatı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!