1. Haberler
  2. Gündem
  3. Gürsel Tekin’den Sert Tepki: Cemevi Söylemine Disiplin Süreci Başlatıldı

Gürsel Tekin’den Sert Tepki: Cemevi Söylemine Disiplin Süreci Başlatıldı

Mahkeme Kararıyla atanan CHP İl Başkanı Gürsel Tekin, CHP Bahçelievler İlçe Başkanı Danış Akpolat’ın cemevi için kullandığı “korsan” ifadesine tepki gösterdi.

Advert
featured
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Haber: Erdem UYGUR

SOLMEDYA – CHP İstanbul İl Başkanlığı görevini mahkeme kararıyla üstlenen Gürsel Tekin, Bahçelievler İlçe Başkanı Danış Akpolat’ın cemevi için kullandığı “korsan” ifadesine sert tepki gösterdi. Tekin, Akpolat hakkında Parti Tüzüğü’nün 68-b maddesi uyarınca disiplin kuruluna sevk işlemi başlatıldığını açıkladı.

Tekin, açıklamasında şunları belirtti:

“Toplumsal ayrımcılığa yol açan ve partimizin temel değerleriyle çelişen söylemlere karşı **hiçbir tolerans göstermeyeceğiz. CHP, her inanç ve kimliğe eşit mesafede durmayı ilke edinmiştir. Parti içi disiplinin sağlanması için gerekli tüm adımlar atılacaktır.”

CHP kulislerinden edinilen bilgiye göre, disiplin süreci kapsamında Akpolat’ın ifadesi alınacak ve parti yönetimi konuyu titizlikle değerlendirecek. Tekin’in bu hamlesi, CHP’nin toplumsal duyarlılık ve eşitlik ilkesine verdiği önemi bir kez daha ortaya koymuş oldu.

 

 

Gürsel Tekin’den Sert Tepki: Cemevi Söylemine Disiplin Süreci Başlatıldı
+ - 0
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin