Advert
  1. Haberler
  2. Uncategorized
  3. Cumhur ittifakı, Milliyetçi ve Muhafazakârın “M” sinin içine etti

Cumhur ittifakı, Milliyetçi ve Muhafazakârın “M” sinin içine etti

AKP ve MHP yaptığı uygulamalarla giderek tabanını kaybetmeye başladı. Söylemleri ile uygulamaları arasında büyük çelişkiler var.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

AKP yetkilileri her konuşmalarında yerli ve milli olduklarını söylemelerine rağmen, cumhuriyetin kazanımlarını, atalarımızın kanla elde ettiği ulusal bayramları yok saymaya, unutturmağa çalışıyor.

Kendisini Milliyetçi ve muhafazakâr sayan ortağı MHP bu konularda sessizliğini koruyor.

İnsanın aklına acaba MHP lideri Bahçeli’nin bir gebeliği mi var ki milli bayramların engellenmesine sessiz kalıyor.
Mukaddes dinimiz kul hakkı yemenin haram olduğunu, komşusu aç iken kendisinin tok olmasını doğru bulmazken, ülke kaynaklarını talan ediyorlar, kendi servetlerine servet katıyorlar. Yol, köprü, tünel ve şehir hastaneleri yatırımlarına garanti verilerek halkı borçlandırıyor.

 

Cumhur ittifakı, Milliyetçi ve Muhafazakârın “M” sinin içine etti
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!