Gürsel Tekin’den CHP’de birlik ve dayanışma mesajı

CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda parti içindeki tartışmalara ilişkin dikkat çeken mesajlar verdi.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

–  CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, bazı sosyal medya paylaşımlarına itibar edilmemesi çağrısında bulunarak, CHP içerisinde ayrışma ve kavga yaratmaya yönelik girişimlere izin vermeyeceklerini ifade etti.

Tekin paylaşımında, “İçeride ve dışarıda CHP içinde gedik açmaya, ayrışma ve kavga yaratmaya çalışanlara asla izin vermeyeceğiz” ifadelerini kullandı. Medya üzerinden algı oluşturulmaya çalışıldığını savunan Tekin, bu yapılara bilgi taşıdığını belirttiği bazı CHP’lilerin de “yakın takipte” olduğunu söyledi.

“Birliğimize ve örgütümüze sahip çıkacağız”

Geçmişte sergiledikleri tutumun sürdürüleceğini belirten Tekin, parti örgütüyle dayanışma vurgusu yaptı. Tekin, “Birliğimize, dayanışmamıza ve örgütümüze sahip çıkacağız” dedi.

Paylaşımının sonunda ise daha önce de kullandığı “Söz konusu CHP ise, gerisi teferruattır” ifadesine yer veren Tekin, mesajını “Yaşasın dayanışma, yaşasın CHP!” sözleriyle tamamladı.

Tekin’in bu açıklaması, CHP içerisinde son dönemde yaşanan örgütsel tartışmaların sürdüğü bir dönemde geldi. Geçtiğimiz günlerde Tekin’in ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla yaptığı toplantıda da örgütsel birlik ve dayanışma mesajları öne çıkmıştı.

Başlık için alternatif:
“Gürsel Tekin’den dikkat çeken CHP mesajı: ‘Birliğimize ve örgütümüze sahip çıkacağız’”

Gürsel Tekin’den CHP’de birlik ve dayanışma mesajı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!