1. Haberler
  2. Siyaset
  3. DEVA lideri Ali Babacan: ‘Çağrı yapıyorum: yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın’

DEVA lideri Ali Babacan: ‘Çağrı yapıyorum: yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın’

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Çağrı yapıyorum: Yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın. Türkiye’nin ihracattan ve üretimden kısacak lüksü yok” açıklamasını yaptı.

Advert
service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, dün partisinin Arnavutköy İlçe Başkanlığı binasının açılışı sırasında yaptığı konuşmanın bir bölümünü sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Babacan, reeskont kredilerinin serbest bırakılması gerektiğini belirten konuşmasını; “Çağrı yapıyorum: Yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın. Türkiye’nin ihracattan ve üretimden kısacak lüksü yok” notuyla paylaştı.

DEVA lideri Ali Babacan: ‘Çağrı yapıyorum: yarın sabah, mesai başlar başlamaz reeskont kredilerinin önü açılsın’
+ - 0
Advert

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin