Advert
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gece yarısı paylaşımı: Kul hakkı nedir?

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gece yarısı paylaşımı: Kul hakkı nedir?

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu sene yaklaşık 526 milyar TL faiz ödeyecekler, Kur Korumalı Mevduat için de yaklaşık 200 milyar TL. Toplamda 726 milyar TL" ifadelerini kullandı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kur Korumalı Mevduat’la ilgili gece yarısı sosyal medyadan bir açıklama yaptı.

Paylaşımına “Kul hakkı nedir?” sorarak diye başlayan Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Bu sene yaklaşık 526 milyar TL faiz ödeyecekler, Kur Korumalı Mevduat için de yaklaşık 200 milyar TL. Toplamda 726 milyar TL. Bugünkü kurdan yaklaşık 40 milyar Dolar eder. İşte kul hakkı budur. Tefecilerin elindeler! Biz yatırım diyoruz, elbette şok geçirirler…”

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu’ndan gece yarısı paylaşımı: Kul hakkı nedir?
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin