1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Yine ‘unuttu’: AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürksüz kutlama!

Yine ‘unuttu’: AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürksüz kutlama!

AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Türkiye’nin 100. yaşını kutladığı mesajda Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yer vermemesi büyük tepki topladı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından Türkiye’nin 100. yaşına ilişkin bir kutlama mesajı paylaştı.

Paylaşımında “Bugün Cumhuriyetimizin 100’üncü yıl dönümüne ulaşmanın heyecanını ve gururunu yaşıyoruz. Ülkemizde ve dünyanın dört bir yanında yaşayan vatandaşlarımızın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı canıgönülden tebrik ediyorum” ifadelerini kullanan Erdoğan’ın Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e yer vermemesi dikkat çekti.

Sosyal medya kullanıcıları söz konusu paylaşıma şu şekilde tepki gösterdi:

 

Yine ‘unuttu’: AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Atatürksüz kutlama!
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!