Advert
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Fenerbahçe başkan adayı Yıldırım, Ali Koç’la bir araya gelebileceğini belirtti: ‘Yeni sayfa açalım’

Fenerbahçe başkan adayı Yıldırım, Ali Koç’la bir araya gelebileceğini belirtti: ‘Yeni sayfa açalım’

Fenerbahçe'de başkan adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, “Ali Koç’la bir araya geliriz ama önemli olan fikirde anlaşmak. Ben sırf başkan olmak için gelmiyorum. 20 sene yaptım, bana ne katacak başkanlık? Beni anlayın. Ne yapacaksak gelin imece usulü hep birlikte yapalım” dedi.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

SOLMEDYA –  Yıldırım, “TFF’nin içindeki yapıyla nasıl mücadele edeceksiniz?” sorusuna, “Devletle kavga etmezsen her şeyi çözersin” yanıtını verdi. Cemile Sultan Korusu’nda üyelerle bir araya gelen Yıldırım’ın açıklamaları şöyle:

* Son yıllarımda mahkemelerle uğraştık. Şimdi gelirsek kafamız tek bir şeye çalışacak: F.Bahçe’yi şampiyon yapmaya. Bu şekilde gidersek şampiyon olma şansımız çok az. Ancak uzlaşma ve barışmayla ayağa kalkabiliriz. 4 sene bizden 6 sene buradan 10 yıldır şampiyon olamıyoruz. Her şey için yeni bir sayfa açalım.

* Spor kulüpleri devletle kavga edemez. Kimseyle kavga etmeyeceğim. Tek derdim 3 Temmuz’dan sonra oluşan maddi hasarın tespit edilmesi. Masaya oturup konuşup anlaşmamız lazım. O zaman ne borç kalır ne de bir şey kalır. F.Bahçe Koleji’ni yapacağım. Otobüsü kurşunlayan failler belli ancak açıklamak istemiyorlar. Eğer seçilirsek bunun çözümü için uğraşacağız.

Fenerbahçe başkan adayı Yıldırım, Ali Koç’la bir araya gelebileceğini belirtti: ‘Yeni sayfa açalım’
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!