1. Haberler
  2. Siyaset
  3. CHP’de müzakere trafiği: 3 vekil Özel ve Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP’de müzakere trafiği: 3 vekil Özel ve Kılıçdaroğlu ile görüştü

CHP’de kurultay tartışmaları sürerken, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İstanbul Milletvekili Engin Altay ve Maraş Milletvekili Ali Öztunç, hem Kemal Kılıçdaroğlu hem de Özgür Özel ile görüşerek parti içindeki sürece ilişkin temaslarını sürdürdü

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

–  CHP’nin 38. Olağan Kurultayı’na ilişkin verilen “mutlak butlan” kararının ardından kurultay çağrısında bulunan Erol, Altay ve Öztunç, sabah saatlerinde CHP Genel Merkezi’nde CHP Genel Başkanlığına mahkeme kararıyla getirlen Kemal Kılıçdaroğlu ile yaklaşık bir saat süren bir görüşme gerçekleştirdi.

Üç milletvekili daha sonra TBMM’ye geçerek Özgür Özel ile ikinci kez bir araya geldi. Görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Gürsel Erol, temasların sürdüğünü belirterek, “Sonuç var ya da yok demek doğru değil, görüşüyoruz” dedi.

Engin Altay ise “Bir daha görüşecek misiniz?” sorusuna, “Siyaset müzakere ve münakaşa işidir” yanıtını verdi.

CHP’de kurultay kararının ardından yaşanan gelişmeler ve parti içi görüşmelerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor.

CHP’de müzakere trafiği: 3 vekil Özel ve Kılıçdaroğlu ile görüştü
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!