Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. İpleri Erdoğan’ın bu talimatı mı kopardı?

İpleri Erdoğan’ın bu talimatı mı kopardı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 1 ay önce Meclis grubuna, “Ekonomiyle ilgili kanun tekliflerini Lütfü Bey görmeden bana getirmeyin” diye talimat verdiği iddia edildi.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Berat Albayrak’ın gündemi sarsan istifası ve 27 saat boyunca süren kriz gündemdeki yerini koruyor.

Aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın damadı olan Berat Albayrak’ın istifasının nedenleri konusunda farklı yorumlar sürerken ilginç bir bilgi paylaşıldı.

Albayrak’ın ekonomi yönetiminin patronu olmasına rağmen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partiye “Ekonomiyle ilgili kanun tekliflerini Lütfü Bey görmeden bana getirmeyin” talimatı verdiği öne sürüldü. İddianın sahibi olan AKP’li Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan’ın bu talimatı 1 ay önce AKP Meclis grubunda söylediğini öne sürdü.

Albayrak’ın istifasını kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan Hazine ve Maliye Bakanlığı görevine Lütfi Elvan’ı getirmişti.

‘İSTAFASININ KABUL EDİLMEMESİNİ İSTEDİ’

Öte yandan HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, dün istifayla ilgili ilginç iddialarda bulunmuştu.

Albayrak’ın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifasında olduğu gibi istifasının kabul edilmemesini istediğini öne süren Altaylı, “Öğrenebildiğim detaylardan biri, Berat Albayrak’ın istifasının kabul görmemesini istediği. Bu yüzden de kendisine ya da yakın herkesi devreye sokarak istifasının “Cumhurbaşkanlığı tarafından reddedilmesinin ülke yararına olacağı” konusunda bir kamuoyu, bir genel fikir oluşturulmasına çabaladığı” ifadelerini kullandı.

 

İpleri Erdoğan’ın bu talimatı mı kopardı?
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!