Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sanatçı Güvenç Dağüstün’e konser sonrası saldırı

Sanatçı Güvenç Dağüstün’e konser sonrası saldırı

30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında Kadıköy'de gerçekleştirilen konser sonrasında Güvenç Dağüstün'ün saldırıya uğradığı aktarıldı.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

 

Olay hakkında sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Eren Erdem, “Sevgili arkadaşım, değerli sanatçı @guvencdagustun‘ün Kadıköy Özgürlük parkı konseri sonrası alçak bir saldırıya uğradığı bilgisini aldım. Kendisiyle görüştüm. Durumu iyi. Bu alçak, bu haysiyetsiz saldırıyı yapanlar derhal yakalanıp yargıya teslim edilmelidir” ifadelerine yer verdi.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Sanatçı Güvenç Dağüstün’ün avukatı Serkan Günel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Müvekkilim, arkadaşım @guvencdagustun ün bu akşamki özgürlük parkı konseri sonrası saldırıya uğradığını öğrendim. Şimdi hastanede rapor alınacak, yanına gidiyorum. Umarım failler yakalanacak olayın iç yüzü kısa sürede anlaşılacaktır” dedi.


SANATÇIDAN İLK AÇIKLAMA

Halk TV’den İsmail Saymaz’a konuşan Güvenç Dağüstün, “Saat 22:50’de konser alanından ayrıldım. Park içerisinde arkadaşımla yürürken karşımdan gelen bir kişi bana yumruk attı ve yere düştüm. Ardından yanındakilere ‘vurun vurun’ diye bağırdı. İki kişi ayağımdan sürükledi ve bana yerdeyken vurdular. Güvenlik görevlileri ve vatandaşlar araya girip yardım etti. Öğrendiğim kadarıyla iki kişi de gözcü olarak bekliyormuş” açıklamasında bulundu.

Sanatçı Güvenç Dağüstün’e konser sonrası saldırı
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!