Advert
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Ekrem İmamoğlu ile ilgili CHP kulisleri ortaya çıktı! ‘‘Bir iyi bir kötü yanı var’ deniyormuş…’

Ekrem İmamoğlu ile ilgili CHP kulisleri ortaya çıktı! ‘‘Bir iyi bir kötü yanı var’ deniyormuş…’

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gazetecilerle yaptığı Karadeniz gezisi ve sonrasında yaptığı açıklamaları tartışılmaya devam ederken, Ahmet Hakan, CHP Genel Merkezi'nde bu konunun nasıl değerlendirildiğini yazdı.

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun gazetecilerle yaptığı Karadeniz gezisi ve sonrasında yaptığı açıklamaları tartışılmaya devam ederken, CHP Genel Merkezi’nde bu konunun nasıl değerlendirildiğini yazdı.

Ekrem İmamoğlu’nun düşüşte olduğunu söyleyen Hakan, “Aldığım bilgiye göre… ‘Olayın bir iyi, bir de kötü tarafı var’ diye yorumlanıyormuş” dedi.

Hakan, yazısına şöyle devam etti:

“İyi tarafı: Genel Merkez’de İmamoğlu’nun kişisel adaylık iddiasını geriletecek denli büyük bir kriz yaşamasına olumlu bakılıyor ve ‘Bu iyi’ deniyormuş.

Kötü tarafı: CHP’li önemli bir belediye başkanının aşırı yıpratılmasının CHP’nin genel imajına olumsuz etki yapacağı söyleniyor ve ‘Bu kötü’ deniyormuş.

CHP, bir kıvam peşinde yani.

Adaylık için ortaya çıkamayacak kadar çöküş yaşasın ama bu çöküş, CHP’yi olumsuz etkileyecek noktalara varmasın.

Kişisel yorumum: Siyaset zor bir iş. CHP’de siyaset yapmak ise çok, çok, çok, çok daha zor bir iş.”

 

Ekrem İmamoğlu ile ilgili CHP kulisleri ortaya çıktı! ‘‘Bir iyi bir kötü yanı var’ deniyormuş…’
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!