Bir çalınmadık o kalmıştı oda çalındı

İsot iyi para edince hırsızların radarına girdi

Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Şanlıurfa’da İsotlar da artık hırsızların radarına girdi. Damlardaki isotlara dadanan hırsızlar, gecede 3-5 bin TL’lik isot çaldığı ortaya çıktı.

Fıstık hırsızlığından sonra bu yıl isotun iyi para etmesinden dolayı hırsızların geceleri damlarda fazla mesai yaparak isot çalmaya başladı.

İsot hırsızlığından biri Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi Ulubatlı Mahallesinde bir evin damında yaşandı. Dama kurutmalık isot bırakan bir vatandaş, sabah dama çıktığında isotlarının çalındığı fark etti.

Soluğu karakolda alan vatandaş, hırsızların bulunmasını istedi. Polis şimdi isot hırsızlarını her yerde arıyor. OnurAkayMedya’dan Mustafa Barış Durak’ın bidirdiğine göre vatandaşın 1000 TL’ye aldığı isotun tamamı çalındı.





Abonelik

Sol Medya'ya destek ol.
Reklamsız haber okumanın keyfini çıkar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!