1. Haberler
  2. Gündem
  3. CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Dayanışma Buluşması…

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Dayanışma Buluşması…

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen dayanışma buluşmasında parti örgütü bir araya geldi. Toplantıya CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcıları Berhan Şimşek ve Hasan Efe Uyar katıldı.

featured
Google'da Abone Ol service
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Advert

– Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda örgüt üyelerinin katılımıyla dayanışma buluşması gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Halis Gerbaga’nın ev sahipliğinde düzenlenen buluşmada, CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, Genel Başkan Yardımcıları Berhan Şimşek ve Hasan Efe Uyar örgütle bir araya geldi.

Yoğun katılımın olduğu buluşmada, CHP’nin örgütlenme çalışmaları, partinin gündemi ve Türkiye’nin içinde bulunduğu siyasal süreç değerlendirilirken, parti örgütünün birlik ve beraberliğinin önemine vurgu yapıldı.

“GÜCÜMÜZ ÖRGÜTÜMÜZDEN GELİYOR”

Toplantıda konuşan Çekmeköy İlçe Başkanı Halis Gerbaga, dayanışma buluşmasının yalnızca bir araya gelme toplantısı olmadığını belirterek, bunun CHP örgütünün birlik, kararlılık ve örgütlü mücadele iradesinin güçlü bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Gerbaga, CHP’nin parti örgütü açısından “Ata Ocağı” olduğunu vurgulayarak, bu yapıya sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi.

“Biz gücümüzü makamdan değil, örgütümüzden; cesaretimizi Cumhuriyetimizin değerlerinden ve partimizin köklü mücadele geleneğinden alıyoruz” diyen Gerbaga, örgütün birlik ve beraberliğinin hiçbir hesap ya da senaryoyla sarsılamayacağını belirtti.

Gerbaga, konuşmasında şu mesajı verdi:

“Buradayız. Partimizdeyiz. Örgütümüzün yanındayız. Ata Ocağımıza sahip çıkıyoruz. Bugün de, yarın da bir adım geri atmayacağız, mücadelemizden vazgeçmeyeceğiz.”

TEKİN VE ŞİMŞEK’TEN GÜNDEME İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER

Buluşmada CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin ile Genel Başkan Yardımcısı Berhan Şimşek de Türkiye ve CHP gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Tekin ve Şimşek, yaptıkları konuşmalarda güncel siyasal gelişmeler hakkında örgütü bilgilendirirken, CHP’nin önümüzdeki süreçte yürüteceği siyasi mücadele ve örgüt çalışmaları konusunda değerlendirmelerde bulundu.

Genel Başkan Yardımcısı Hasan Efe Uyar da toplantıda örgüt üyeleriyle bir araya gelerek dayanışma ve örgütlü mücadelenin önemine dikkat çekti.

Toplantıda, CHP örgütünün karşı karşıya olduğu siyasal süreçte birlik ve beraberliğin korunmasının yanı sıra, örgütlü çalışmanın güçlendirilmesi gerektiği mesajı öne çıktı.

“BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ”

Dayanışma buluşmasında CHP örgütünün birlik ve beraberliğine ilişkin mesajlar öne çıkarken, partinin ortak değerleri etrafında kenetlenmenin önemine vurgu yapıldı.

Toplantının ardından verilen mesajlarda, “Biz büyük bir aileyiz. Omuz omuza, yan yana; partimize, örgütümüze ve Ata Ocağımıza sahip çıkmaya devam ediyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Çekmeköy İlçe Başkanlığı’ndaki buluşma, örgüt üyelerinin karşılıklı görüş alışverişinde bulunmasının ardından sona erdi.

CHP Çekmeköy örgütü, dayanışma, birlik ve örgütlü mücadele vurgusuyla çalışmalarını sürdüreceğini ifade etti.

 

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nda Dayanışma Buluşması…
0

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Advert
Advert
Giriş Yap

Sol Medya ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!